Hur gör jag frågor med koppling i formuläret?

Frågor kan kopplas mot svaret Ja” i Ja/Nej-frågor samt mot alternativ i rullgardinsmenyer.

För att skapa en koppling:

1. 1. Öppna rullgardinsmenyn under ”Redigera koppling” och välj den fråga som det ska göras en koppling mot.

2. 2. Om det är en Ja/Nej-fråga görs kopplingen automatiskt mot alternativet ”Ja”. Om kopplingen är mot en fråga av typen ”Rullgardinsmeny” behöver du välja vilket eller vilka alternativ som kopplingen ska göras mot.

3. 3. Klicka på ”Uppdatera” om det är en befintlig fråga som uppdateras eller ”Spara” om det är en ny fråga som skapas upp.