Hur länkar jag till ett dokument?

För att skapa en länk kan du använda dig av fritextfrågor med textredigerare och på det sättet länka till ett dokument.

1. Gå till administrationen (kugghjulet) följt av fliken Frågeformulär.
2. Välj vilken fråga av typen fritext som du önskar kunna länka ett dokument till.
3. Klicka på frågan och bocka i Använd textredigerare.
4. Klicka på Uppdatera för att spara dina ändringar. I exemplet nedan har det valts att lägga till en textredigerare för att kunna länka till ett PUB-avtal.

5. Gå sedan till Registerförteckningen och klicka på den personuppgiftsbehandling du önskar länka ett PUB-avtal till.
Här kan du exempelvis skriva PUB-avtal, därefter markerar du texten och klickar på den symbol som markerats med blått för att lägga till en länk. Se bild nedan för exempel: