Hur lägger jag till information, risker och åtgärder för informationsobjekt?

Hur lägger jag till information, risker och åtgärder för informationsobjekt?

1. Gå till informationsobjekt

2Klicka på det informationsobjekt som du önskar hantera information för

Information
Under fliken information kan du ta del av, lägga till och ta bort befintlig information.
Vilka frågor som visas styrs av frågeformuläret för informationsobjekt
.

Riskanalys
Under fliken riskanalys kan du lägga till och dokumentera risker för dina informationsobjekt samt koppla åtgärder till riskerna.
  1. När du lägger till åtgärder finns möjlighet att lägga till en eller flera ansvariga för en åtgärd.
  2. Ansvariga kommer att få e-postmeddelande när slutdatum för åtgärden närmar sig.

Åtgärder
Under fliken åtgärder kan du följa upp på de åtgärder som dokumenterats i riskanalysen.
  1. För varje åtgärd kan du ta del av en beskrivning, se vem eller vilka som är ansvariga samt vilken påverkan som finns på riskvärdet.
  2. Du kan också se vilket slutdatum och vilken status en åtgärd har.