Hur lägger jag till kontrollplaner för ett informationsobjekt?

Hur lägger jag till kontrollplaner för ett informationsobjekt?

1.Gå till Informationsobjekt.

2. Klicka på det informationsobjekt du önskar lägga till en kontrollplan för.

3. Klicka på fliken GAP-analys och därefter på plustecknet för Lägg till kontrollplaner.

4.Välj vilka kontrollplaner du vill lägga till och klicka på spara.

5.Kontrollpunkterna vars villkor är lika med informationsobjektets kommer nu att hämtas in och presenteras i GAP-analysen.