Release 24-06-19

Nyheter och uppdateringar

Standardroller och standardgrupper
I vår förra uppdatering kom möjligheten att sätta en applikationsroll som standardbehörighet. Nu kommer samma funktionalitet även för behörighetsroll och grupp.

Gränssnitt i administration av roller
Fliken ”Roller” i användaradministrationen har uppdaterats för att enklare kunna skilja på applikationsroller och behörighetsroller.

Buggfixar

Hjälptexter
Hjälptexter i riskanalys och konsekvensbedömning som tidigare fallit bort är åtgärdat.

Filter sparas vid granskning
Om en filtrering gjorts och användaren sedan granskar eller tar bort en granskning sparas filtret till dess att användare ändrar eller tar bort filtret.

Ändra mailadress för användare
Det går nu att ändra mailadress för befintliga användare.

Behörighet export av informationsobjekt
Behörighet för export av informationsobjekt ges via ”Ta bort” under Security.