Ny release av Integrity

Ny release av Integrity – verktyget som hjälper er att bedriva ert dataskyddsarbete och efterleva GDPR. I samband med vår release av Integrity lanserar vi Security! Produkten som hjälper er att analysera, planera och genomföra ert informationssäkerhetsarbete. Vill du veta mer om Security? Läs mer här: Security - DirSys

Boka demo av Security

Kontakta oss på info@dirsys.com för att boka en demo av Security.

Nyheter

Ny behörighetsstyrning

Nu kan du på ett enkelt och säkert sätt styra åtkomsten till dina personuppgifter och/eller informationsbärare genom att tilldela dina användare en eller flera grupper. En grupp kan i sin tur kopplas till en eller flera Personuppgiftsansvariga och/eller en eller flera Security Spaces (säkerhetsutrymmen).

Vad är Security Spaces?

Security Spaces innehåller en eller flera informationsbärare och fungerar på samma sätt som Personuppgiftsansvariga som i sin tur innehåller en eller flera personuppgifter. Med Security Spaces kan du enkelt gruppera en eller flera informationsbärare.

Gruppera dina personuppgiftsbehandlingar och informationsbärare

Genom att gruppera dina personuppgiftsbehandlingar och/eller informationsbärare kan du rikta dina användare mot en gruppering av personuppgiftsbehandlingar och/eller informationsbärare. Detta gör att du kan tilldela behörigheter för flera personuppgiftsbehandlingar och/eller informationsbärare samtidigt.

Nya standardroller

Den nya behörighetsstyrningen bygger på att varje användare tilldelas minst två roller: en för applikationen och en för administration. I applikationen innebär detta att du kan ha en eller flera roller i en eller flera grupper. I administrationen innebär detta att du har en behörighetsroll.

Såhär motsvarar de gamla standardrollerna de nya:

1. Användare blir Användare i applikationen och har en Användarbehörighet i administrationen.
  2. Administratör blir Administratör i applikationen och har en Administratörsbehörighet i administrationen.
  3. Superadministratör blir Administratör i applikationen och har en Superadministratörsbehörighet i administrationen.

Skapa dina egna roller och grupper

Du väljer själv om du vill behålla, ändra eller ta bort standardroller. Du kan också skapa dina egna roller och grupper.

• Skapa egna roller – för en mer detaljerad behörighetsstyrning.

• Skapa egna grupper – och tilldela behörighet till flera användare samtidigt.

Fler nyheter

Ingen mer manuell datainmatning

Nu kan du själv importera in en befintlig registerförteckning från Excel till Integrity. Koppla din data mot rätt fält i Integrity och se hur all er tidigare dokumentation automatiskt landar in i systemet!

Hantera lösenord

Beroende på vilken behörighet du har, finns möjlighet att hantera lösenord för dina användare.

Uppdateringar

Startsidan

Startsidan är uppdaterad för att ge dig en överblick över dina personuppgiftsbehandlingar. Här kan du exempelvis se:

1. Vilka granskningar som behöver genomföras denna månad.
  2. Antal personuppgiftsbehandlingar och konsekvensbedömningar.

Administrationen

Administrationen är nu uppdelad i två flikar: Användare och Administration.

1. Under Användare kan du hantera användare, roller, grupper och lösenord.
  2. Under Administration kan du hantera personuppgiftsansvariga, frågeformulär, Security Space, inställningar och aktivitetslogg.

Lämna gärna feedback på produktnyheterna genom att skicka in ett ärende till oss. På så sätt kan vi bättre ta reda på vad ni uppskattar, vill se mer utav eller vill att vi utvecklar.