Ny release av Integrity 2022/03/14

Ny release av Integrity – verktyget som hjälper er att bedriva ert dataskyddsarbete och efterleva GDPR.  Vill du veta mer om Integrity? Besök vår hemsida och läs mer om verktyget här: Integrity - DirSys

Nyheter:

För en smidigare upplevelse vid utformande av formulär är det nu möjligt för administratörer att ändra ordningen på frågor till de olika formulären.
  1. Detta ger er som kund möjlighet att själva bestämma vilken ordning era frågor presenteras för användarna vid registrering av ny personuppgiftsbehandling samt i registerförteckningen.

För att enklare kunna skapa sig en överblick över vilken användare som har skapat, uppdaterat och granskat personuppgiftsbehandlingen är det nu möjligt att filtrera på roller.
  1. Detta ger er som kund möjlighet att filtrera på rollerna: uppgiftslämnare, senast uppdaterad av och granskad av i registerförteckningen.
Ny produkt: Integrity DPIA! Integrity DPIA ger er som kund möjligheten att:
  1. Utreda behovet av konsekvensbedömning för era personuppgiftsbehandlingar.
  2. Genomföra konsekvensbedömning med dokumentation och riskanalys.
  3. Skapa och tilldela ansvar för åtgärder för att hantera era risker.

Uppdateringar:

Alfabetisk ordning: alternativen i rullistor, personuppgiftsansvariga och informationsbärare presenteras i alfabetisk ordning.

Maxtecken för frågor som berör behandlingar och administration tydliggjort.

Buggfixar:

Dubbletter: Går ej att lägga till alternativ med samma namn i rullistor, personuppgiftsansvariga och informationsbärare.

Ja/Nej frågor: Går ej att sätta till obligatoriska.
  1. Då Nej är standardvärde för alla JA/Nej frågor orsakade det tidigare problem när dessa frågor sattes som obligatoriska.

Lämna gärna feedback på produktnyheterna. På så sätt kan vi bättre ta reda på vad ni uppskattar, vill se mer utav eller vill att vi utvecklar.