Release 2024-03-07

Nyheter:

Vi välkomnar Insights till vår produktfamilj! I Insights kan ni samla era insikter och få en tydlig överblick. Låter det intressant? Läs mer här: https://www.dirsys.com/kunskapsbank-dirsys-lanserar-insights-alla-era-it-och-sakerhetsinsikter-samlade/

Mindre nyheter och uppdateringar:

Export av informationsobjekt

• Nu finns möjlighet att exportera ut era informationsobjekt till Excel.

Uppdaterad färgsättning i riskmatris

• Färgerna i riskmatrisen har uppdaterats så att enbart risker med riskvärde 1 och 2 är gröna.

Standardroll

• I användaradministrationen kan ni nu sätta en av era roller till att vara standardroll. Denna roll kommer tilldelas användare som läggs till i grupp utan roll samt tilldelas användare om deras befintliga roll raderas.

• Detta innebär att användare på plattformen inte längre kan tilldelas grupp utan att även ha en roll i gruppen.

Snabbsök registerförteckning

• I registerförteckningen hittar ni nu en snabbsöksruta för att snabbt och enkelt hitta den information ni letar efter.

Uppdaterad design vänsterkolumn

• Vänsterkolumnen på plattformen har fått en ny design med nya ikoner för de olika produkterna.

Buggfixar

• Problem med filter i registerförteckning och informationsobjekt relaterat till kopplade frågor åtgärdat.

• Problem med överlappande kolumner i GAP-analys vid tomma fält i ramverk åtgärdat.

• Problem med e-postpåminnelse för granskare av personuppgiftsbehandlingar åtgärdat.