Hur exporterar jag informationsobjekt till Excel?

1.Gå till Informationsobjekt.
2. Klicka på knappen ”Exportera till excel” längst upp till höger.

Observera att det är antalet informationsobjekt som visas på sidan som kommer att exporteras ut till excel.
För att exportera ut samtliga informationsobjekt så behöver antalet per sida: att ställas in till visa alla.
Om det önskas exporteras ut ett specifikt informationsobjekt kan filtreringen användas genom att söka på namnet för informationsobjektet.