Hur tar jag bort en kontrollpunkt i ramverket?

1. Gå till ramverket vars kontrollpunkt du önskar ta bort

2. Klicka på kontrollpunkten för att komma till redigeringsläget

3. Klicka på papperskorgen för att ta bort kontrollpunkten

• Related Articles

• Hur redigerar jag en kontrollpunkt i ramverket?

Gå till ramverket vars kontrollpunkt du önskar redigera Klicka på kontrollpunkten för att komma till redigeringsläget Här kan du ändra rubriker och villkor för din kontrollpunkt
    • Hur tar jag bort åtgärder från GAP-analysen?

1. Gå till informationsobjekt och klicka på det informationsobjektet som du gjort en GAP-analys på 2. Klicka på den åtgärd som du önskar ta bort 2. Klicka på papperskorgen
    • Hur tar jag bort kontrollplaner för en informationsobjekt?

1. Gå till Informationsobjekt. 2. Klicka på det informationsobjekt du önskar ta bort en kontrollplan för. 3. Gå till fliken GAP-analys och scrolla till kontrollplanen som du önskar ta bort. 4. Klicka på ta bort.
    • Hur lägger jag till kontrollpunkter i ramverket?

Gå till Ramverk och välj det ramverk du önskar lägga till kontrollpunkter för Klicka på plustecknet för lägg till kontrollpunkt Ange namn och rubrik för din kontrollpunkt Klicka på lägg till ny rad under önskat villkor: När du lägger till nya rader ...
    • Hur tar jag bort ett ramverk?

1. Gå till Ramverk och klicka på fliken för det ramverk du önskar hantera 2. Klicka på redigera följt av papperskorgen