Hur lägger jag till kontrollpunkter i ramverket?

1. Gå till Ramverk och välj det ramverk du önskar lägga till kontrollpunkter för

2. Klicka på plustecknet för lägg till kontrollpunkt

3. Ange namn och rubrik för din kontrollpunkt

4. Klicka på lägg till ny rad under önskat villkor:

5. När du lägger till nya rader så kommer du först få välja bland frågorna som finns uppskapade i frågeformuläret för informationsobjekt, därefter väljer du vilken egenskap informationsobjekt ska ha för att uppfylla villkoret. Egenskaperna som kan väljas är de svarsalternativ som finnuppskapade för respektive fråga i frågeformuläret för informationsobjekt.

Villkor:

• Kontrollpunkten skickas till informationsobjekt som är lika med ALLA nedanstående villkor
    Denna kontrollpunkt kommer att visas för informationsobjekt som har samtliga villkor dokumenterade.

• Och är lika med NÅGOT av nedanstående villkor
    Denna kontrollpunkt kommer att visas för informationsobjekt som är lika med ALLA ovanstående samt NÅGOT av nedanstående villkor.   När du lägger till nya rader så kommer du först få välja bland frågorna som finns uppskapade i frågeformuläret för informationsobjekt, därefter väljer du vilken egenskap informationsobjekt ska ha för att uppfylla villkoret. Egenskaperna som kan väljas är de svarsalternativ som finnuppskapade för respektive fråga i frågeformuläret för informationsobjekt.

Kontrollpunkten kommer att visas för informationsobjekt som uppfyller villkoren när du väljer in kontrollplaner under fliken GAP-analys för en informationsobjekt.