Hur hittar jag en specifik personuppgiftsbehandling?

1. Gå till registerförteckningen.
2. Klicka på "filter" knappen.

3. Ange namnet på den personuppgiftsbehandling du önskar se.
4. Klicka på filtrera.
5. Personuppgiftsbehandlingen blir nu synlig i registerförteckningen.

Du kan också hitta en specifik personuppgiftsbehandlingen genom snabbsök-funktionen.
1. Ange namnet på personuppgiftbehandlingen i rutan snabbsök
2 Personuppgiftsbehandlingen blir nu synlig i registerförteckningen.
(Det går att skriva minst 2 tecken och max 15 tecken i snabbsökningen.)