Beskrivning

Sidorna nedan beskriver DirSys rutiner kring säkerhetshantering gällande produkterna
Security och Integrity. DirSys applikationer är utvecklade i Sverige och endast svensk
personal har tillgång till driftmiljön med drift i Sverige. DirSys applikationer bygger på
Java och Microservice arkitektur med Linux som underliggande operativsystem. DirSys
driftleverantör GleSYS AB omfattas även av NIS-direktivet som leverantör av samhälls-
viktiga tjänster och granskas regelbundet av Post och Telestyrelsen (PTS).

Informationssäkerhetsarbetet på DirSys går till stor del in under bolagets kvalitetsarbete.
Kvalitetsarbetet hanterar rutiner för avvikelsehantering, förbättringsarbete och uppföljning.
För mer information om
kvalitetsarbetet hänvisar vi till DirSys kvalitetslednings-
dokument.