Hur tar jag bort eller redigera en befintlig användare?

1. Gå till Användare (Kugghjulet) följt av fliken användare.

2. Sök efter den användare du önskar hantera

3. Klicka på användaren

Här kan du hantera:
  1. Användarens uppgifter
  2. Grupper
  3. Roller i respektive grupp
  4. Användarens behörighetsroll

Om du vill ta bort en användare klickar du på papperskorgen.

• Related Articles

• Hur tar jag bort ett diagram?

1. Gå till insikter. 2. Klicka på diagrammet som du vill ta bort. 3. Klicka på Redigera. 4. Klicka på papperskorgen till höger följt av " Ta bort".
    • Hur lägger jag till, redigerar eller tar bort en informationsbärare?

1. Gå till Administration (Kugghjulet) följt av fliken Security Space 2. Klicka på plustecknet för att lägga till en ny informationsbärare 3. Välj vilken eller vilka Security Spaces (säkerhetsutrymmen) som din informationsbärare skall tillhöra 4. ...
    • Hur lägger jag till användare?

1. Gå till Användare (kugghjulet) 2. Gå till fliken användare och klicka på plustecknet 3. Fyll i förnamn, efternamn och e-post 4. Välj vilken eller vilka grupper din användare ska tillhöra 5. Välj vilken roll din användare ska ha i gruppen/grupperna ...
    • Hur tar jag bort en grupp?

1. Gå till Användare (Kugghjulet) följt av fliken Grupper 2. Sök efter den grupp du önskar ta bort 3. Klicka på gruppen och därefter på papperskorgen
    • Hur tar jag bort kontrollplaner för en informationsbärare?

1. Gå till Informationsbärare 2. Klicka på den informationsbärare du önskar ta bort en kontrollplan för 3. Gå till fliken GAP-analys och scrolla till kontrollplanen som du önskar ta bort 4. Klicka på ta bort