DirSys byter driftleverantör

Vi är glada att kunna presentera GleSYS som vår nya driftleverantör. GleSYS har kundernas förtroende och integritet som högsta prioritet och är en etablerad leverantör av tjänster till kunder inom bland annat finans- och hälsovårdssektorn samt till offentlig sektor och statliga myndigheter.

GleSYS har:

1. Egna datacenter i Falkenberg och Stockholm. Din data kommer med andra ord självklart hållas trygg inom svenska gränser.
  2. Skyddsklass 3 på datahallarnas skalskydd
  3. ISO-certifieringar i form av ISO/IEC 27001:2022, ISO/IEC 9001:2015 och 14001:2015
  4. Miljömärkt el och effektiv värmeåtervinning. GleSYS väljer enbart el märkt med bra miljöval samt återvinner all överskottsvärme genom att skicka ut den i fjärrvärmenät.

Som leverantör av samhällsviktiga tjänster lyder GleSYS under NIS-direktivet. GleSYS har även blivit granskade av tillsynsmyndigheten Post- och Telestyrelsen (PTS) med gott resultat. Med bytet av driftleverantör hoppas vi kunna erbjuda er en ökad tillgänglighet och förbättrad prestanda.

Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss på info@dirsys.com